Saturday 13 March 2010

Masterclass bij Peggy Porschen

Al jaren is ze een groot voorbeeld. Voor mij persoonlijk, voor velen...Voor de bruidsparen wiens bruidstaart zij heeft ontworpen en gemaakt. Voor patissiers, cake decorators, weddingplanners. Ze is een bron van inspiratie. Een trendsetter. Ze is Peggy Porschen.


Fotocredits: Georgia Glynn Smith


Peggy Porschen is cake decorator, patissier, auteur van wereldwijd drie bestsellers: Pretty Party Cakes , Cake Chic en Romantic Cakes. Afgestudeerd aan Le Cordon Blue Londen, eigenaresse van Peggy Porschen Cakes, ze maakte o.a. de bruidstaart voor Stella McCartney. Haar koekjes en taarten sierden de feesten van Madonna, Sting, Elton John, Gwyneth Paltrow, de 70ste verjaardag van Sir Anthony Hopkins.
Need I say more?

Zelfs al kende je haar naam nog niet, je zult vast wel eens ontwerpen van haar gezien hebben in tijdschriften, boeken, op internet. De laatste trend op het gebied van bruidstaarten "mini wedding cakes" is grootendeels gezet door Mrs. Porschen.


Fotocredits: Georgia Glynn Smith

Deze trend wint steeds meer terrein in Nederland. Net als de levensechte bloemen van suiker en de romantische, soms onverwachte kleurencombinaties die zij toepast in haar ontwerpen.

En ik ga eind maart een exclusieve Masterclass van 2 dagen bij haar volgen. Geheel gericht op het ontwerpen en maken van een designers Spring wedding cake.
Van 27 maart tot 3 april is Alle Taarten gesloten. Wanneer ik terugkom uit Londen beloof ik veel mooie foto's en inspiratie.

Tot die tijd, neem alvast een kijkje op de website van Mrs.Porschen; www.peggyporschen.com

Enjoy!

2 comments:

  1. YIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAA YOU GO GIRL!
    WAAAAAAAAUWWWWWW!
    Liefs van Gwen.

    ReplyDelete
  2. Top, dat heb je toch maar mooi voor elkaar gekregen! Heel veel succes en plezier in Londen,

    Riejanne

    ReplyDelete