Saturday, 29 May 2010

Masterclass Peggy Porschen online

Na alle bijzondere, leuke, enthousiaste reacties op het artikel in de Telegraaf maandag 10 mei jl. is er nu eindelijk de nieuwsbrief en de online aankondiging van de masterclass door Peggy Porschen. Exclusief voor Alle Taarten in Nederland!

Tijdens de proefsessies van de afgelopen weken is mijn bezoek aan Londen en de masterclass die ik daar volgde veel besproken. Niet elke bruid of bruidegom weet wie Peggy is, maar dat duurt niet lang meer!

Peggy Porschen is de trendsetter op het gebied van bruidstaarten en bruidspatisserie in Europa op dit moment! De populaire mini/1-persoons bruidstaartjes? Door haar ontworpen en een hit geworden! Prachtige, romantische cupcakes in bollywood kleurtjes? Ja, ook weer Peggy...
Diverse etages bruidstaart gestapeld zonder truttige standaard tussen de lagen? Ja, Peggy bracht ook deze trend naar Nederland en Europa...Dus, dank aan Peggy! Voor de inspiratie, de vernieuwing, haar vernieuwende en heerlijk romantische ontwerpen!
En tjsa, ik ben best een beetje erg trots dat ze speciaal voor Alle Taarten tijd in haar agenda vrij maakt en een masterclass "Wedding Cakes" komt geven.
Ook ben ik bijzonder blij met alle enthousiaste reacties en de deelname van collega's aan deze masterclass. Want Peggy bracht trends naar Nederland die niet meer weggaan en wij straks na het volgen van de masterclass vol trots aan alle bruidsparen kunnen presenteren. Kijk, zo mooi kan een taart nou zijn!!

Voor alle geïnteresseerden; alle beschikbare info staat nu online op mijn site. Ook geef ik geregeld een nieuwsbrief uit met daarin het laatste nieuws over de komst van Peggy en nieuws rondom Alle Taarten. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@alletaarten.nl Wil je je inschrijven voor de masterclass? Mail dan naar info@alletaarten.nl en vraag om een inschrijvingsformulier. Echter, niet alle inschrijvingen kunnen gegenereerd worden door de ongelooflijke interesse. Er is een wachtlijst..maar ja, niet geschoten is altijd mis!

Tenslotte, voor alle bruidsparen. Laat je inspireren door al het moois dat Peggy maakt op www.peggyporschen.com

No comments:

Post a Comment